Marketing medewerker

Wat zijn de eigenschappen van een goede marketing medewerker?

Net zoals een HR medewerker belangrijk is voor het recruteren van goed personeel, is de marketing medewerker belangrijk voor het genereren van leads en het leggen van contacten met potentiële klanten. Maar welke eigenschappen heeft een goede marketing medewerker?

De specifieke functie van de marketing medewerker is erg belangrijk bij het bepalen van de nodige eigenschappen, competenties en ervaringen van de marketeer. Zo zal iemand die vooral online marketing beoefent, andere kwaliteiten hebben dan de meer traditionele marketeer. Toch is het belangrijk dat de marketing medewerker snel mee is met nieuwe evoluties, en vooral dat de marketeer zich vlot kan inleven in het doelpubliek: Wat willen de prospecten, en hoe willen ze het gepresenteerd?

De perfecte medewerker voor uw bedrijf

Bij het selecteren van de kandidaten voor de functie van marketing medewerker, bespreken we eerst met u de nodige vereisten voor de functie. Daarbij komen onder andere de looneisen, de bedrijfsethiek en de specificaties omtrent de functies aan bod. Onze handelswijze is gebaseerd op een erg transparante communicatie, zowel naar klant als naar de kandidaat toe.

Na het bespreken van de functie vereisten vergelijken we het profiel van de kandidaten met het profiel van de functie, en bekomen op die manier de geschikte marketing medewerker voor de functie én voor het bedrijf.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze, of wat wij kunnen doen voor uw bedrijf? Aarzel niet om ons te contacteren!

Interessante Artikels

>> Lees alle artikels