Headhunter bureau

Wat doet een headhunter bureau

Wat doet een headhunter bureau nu juist? Kort samengevat: Een headhunter bureau zorgt ervoor dat een specifieke functie in een bedrijf ingevuld geraakt door de juiste persoon: Een persoon die niet alleen de juiste ervaring en competenties bezit, maar ook in het bedrijf past.

Een headhunter bureau gaat actief op zoek naar juiste profielen om deze te kunnen voorstellen aan bedrijven met een vacature. Een headhunter bureau heeft dus 2 grote voordelen tegenover de traditionele invullen van vacatures:

Snelheid van recrutering

Recrutering door headhunters gebeurt meestal veel sneller, aangezien een headhunter bureau reeds beschikt over een grote database van mogelijke kandidaten.

Kwaliteit van recrutering

Iedere kandidaat die voorgesteld wordt door een headhunter bureau is erg zorgvuldig gescreend. Daardoor worden de eigenschappen van kandidaat uitgebreid in kaart gebracht, en wordt zorgvuldig nagegaan of deze kandidaat overeenkomt met de eigenschappen van de functie zoals doorgegeven door de klant.

U hebt een vacature die ingevuld moet worden?

Als u een vacature hebt die ingevuld dient te worden, aarzel niet om ons te contacteren.  Samen met u bespreken we dan de in te vullen functie, en welk type kandidaat het meest geschikt zou zijn voor deze functie.

Interessante Artikels

>> Lees alle artikels