HR medewerker

Wat zijn de troeven van een goede HR medewerker?

het aanwerven van een goede HR medewerker bevat soms wat ironie. Het is namelijk de bedoeling dat de kandidaat in de toekomst zelf deel zal uitmaken van het beoordelen van CV's en andere kwesties gerelateerd aan het personeelsbeleid. Meestal zal de kandidaat HR medewerker daarom erg streng beoordeeld worden, omdat van die persoon verwacht wordt dat hij of zij hetzelfde zal doen bij het beoordelen van nieuwe kandidaten.

Het aanwerven van personeel voor de HR afdeling vormt de eerste stap voor het verhogen van het rendement van het bedrijf. Deze persoon zal in de toekomst namelijk in een bepaalde mate verantwoordelijk zijn voor het aanwerven van nieuw personeel. Het is dus erg belangrijk dat deze persoon geschikt is voor de functie, en dus de juiste keuzes maakt om de groei van het bedrijf te garanderen.

Hoe selecteren wij HR medewerkers?

onze selectieprocedure voor HR medewerkers bevat twee belangrijke aspecten.

Allereerst overleggen we met de klant omtrent de nodige vereisten voor de functie. Daarbij hebben we het niet alleen over de competenties van een goede HR medewerker maar behandelen we ook wat de klant van de kandidaat verwacht. Hierbij staat communicatie centraal.

Daarna stellen we een diepgaand profiel op van de potentiƫle HR kandidaten, en vergelijken we die met het opgestelde profiel van de functie.

Bent u op zoek naar een nieuwe HR medewerker? Contacteer ons volledig vrijblijvend, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Interessante Artikels

>> Lees alle artikels